Bal Karnawałowy 2020!!!

Zapraszamy wszystkich serdecznie na Bal Karnawałowy!

Już 22 LUTEGO Hotel pod Jesiotrem zapewni Państwu noc pełną niezapomnianych wrażeń.
Oprawę muzyczną zapewni DJ & Wodzirej SMART!

Na tę okazję przygotowaliśmy dla Państwa specjalne MENU!

Zupa Borowikowa z groszkiem ptysiowym

Przystawka: Sałatka z szynki szwarcwaldzkiej z balsamico

Danie główne: De Volaille z masłem ziołowym na pure marchewkowym z kiełkami i brukselką

Bufet słodki: Mini deserki z galaretek, kremów smakowych , babeczki kajmakowe

Kawa/herbata
Zimne napoje
0,5 l wódki na parę

Zimne zakąski:
– tatar wołowy z ogóreczkiem i cebulką czerwoną
– schab z brzoskwinią
– tartinki z łososiem wędzonym
– fingerfoody faszerowane mięsem drobiowym z musem malinowym
– krakersy z twarożkiem
– koreczki

Bufet ciepły:
– wieprzowina na ostro z kaszą pęczak
– zupa chłopska z kluseczkami
– krem pomidorowy

Sałatki:
– sałatka a makaronem ryżowym i surimi
– sałatka grecka
– sałatka bambusowa

Baw się razem z nami 22 lutego. Zapraszamy !

Pytania i rezerwacje:
tel.: 52 384 44 03
e-mail: recepcja@hotelpodjesiotrem.pl

Napisz do nas

Jeśli chcesz żebyśmy się z Tobą skontaktowali zostaw nam wiadomość - oddzwonimy!

Nieczytelne? Zmień tekst. captcha txt